• Tooling
 • Website

Het idee voor de website van Hedon ontstond op een zaterdagavond bij back-end developer Thomas: als we het ‘all you can eat-concept’ van Netflix nu eens toepassen op het aanbod van Hedon? Hedon reageerde enthousiast op het ontwerp en gaf groen sein voor de realisatie. We ontwikkelden voor hen een Angular applicatie die alle data krijgt van een ASP.NET Core Web API.

Beleving centraal

Met haar nieuwe website helpt Hedon muziekliefhebbers om eenvoudig een keuze te maken uit het geweldige aanbod aan concerten en evenementen. De site onderscheidt zich in krachtig design. Grote afbeeldingen, waar je lekker doorheen bladert. En veel ruimte voor video’s, die de bezoeker alvast een voorproefje geven van de beleving tijdens een concert. De beelden en zoekfunctie helpen de bezoeker bij zijn keuze voor een concert, dance party of ander event.

Eenvoudig beheer

Aan de achterkant van de website zit een flink staaltje techniek verstopt. Dat maakt het vullen van de website heel makkelijk. En dankzij een integratie met het ticketsysteem, vindt er continue synchronisatie plaats. Voorstellingen worden met één klik geïmporteerd en de status van het aantal tickets is altijd actueel. Enneh... nieuwsbrieven maken veel werk? Met één druk op de knop wordt de Hedon Heads Up gegenereerd en naar het nieuwsbriefsysteem gestuurd. Easy does it!

Snel en goed vindbaar

De mensen van Hedon worden natuurlijk vooral blij van een gebruiksvriendelijke ervaring. Maar ook 'achter de schermen' hebben we de website geoptimaliseerd.

 • Server-side rendering

  Server-side rendering

  De Hedon content is supergoed vindbaar. De pagina’s worden namelijk server-side gerenderd, wat de website beter indexeerbaar maakt voor zoekmachines. In tegenstelling tot client-side rendering ontvangt de zoekmachine bij server-side rendering een HTML-bestand dat direct toegang geeft tot de content die geïndexeerd moet worden.

 • Cloud hosting

  Cloud hosting

  Door meerdere virtuele servers te gebruiken in plaats van één dedicated server brengen we de verkeersbelasting op de Hedon website in evenwicht en maximaliseren we de beschikbaarheid. Zo borgen we continuïteit, downtime van de site behoort tot het verleden.

  Bekijk de Hedon website