Hoe wij werken

Wij houden het graag overzichtelijk
 • Kennismaking

  Zoek jij voor jouw vraagstuk of idee een innovatieve digitale oplossing? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor op Buitengoed De Herfte in Zwolle. Jij vertelt ons over je wensen en samen verkennen we hoe we jouw doelen kunnen bereiken en wat er nodig is. Is er een match? Dan gaan we aan de slag.

 • Concept

  Als we duidelijk hebben wat jij wilt bereiken, komen we met het hele team bij elkaar. We’re all-in! Vanuit alle disciplines kijken we kritisch naar wat er technisch, creatief en financieel nodig en mogelijk is. Deze inventarisatie vertalen we vervolgens naar een realistisch voorstel en passend concept.

 • Realisatie

  Ben je blij met het voorstel? Dan slingeren we onze geoliede ‘Fostermachine’ aan. Wij werken met de scrummethode. Dit betekent dat we samen met jou en een vast team van medewerkers in sprints van twee weken vaststellen wat we maken én tussentijds evalueren wat er is gemaakt. Zo boeken we snel resultaat en zorgen we ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

 • Product

  Aan het einde van het traject staat er een passend product voor je klaar dat na een laatste gezamenlijke check live kan gaan. Een product waar jij blij mee bent, waar wij blij mee zijn en waar de wereld blij van gaat worden. En daarmee zijn we niet klaar, we blijven technische ondersteuning bieden en denken met je mee in doorontwikkelingen.

 • Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen of ben je benieuwd hoe scrum precies in zijn werk gaat? Kom dan eens kennismaken.