• Website

ROVA werkt als maatschappelijke onderneming samen met gemeenten en hun inwoners aan een mooie en schone leefomgeving, nu en in de toekomst

Doelgroepgericht

Wat zijn de behoeftes van de doelgroep en hoe spelen we hierop in? De inwoners hadden behoefte aan gepersonaliseerde actuele content. Wanneer worden mijn grondstoffen opgehaald, Hoe kan ik het beste dit product scheiden?

Actueel

Seizoensgerichte content zorgt voor een actuele informatie stroom. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de kerstbomen na kerst? In de lente een melding kunnen maken van de eikenprocessierups die je ergens gezien hebt.

Innovatief

Met de kaart kan je gemakkelijk zien waar je jouw grondstoffen kwijt kunt. Welk milieubrengstation is het dichtst bij mijn huis?

Wat hebben we nog meer gedaan voor ROVA?

  • De grondstoffenspeurtocht

    De grondstoffenspeurtocht

    Doe mee met de grondstoffenspeurtocht van ROVA en leer alles over verschillende aspecten van grondstoffen in jouw buurt. Hoe goed ken jij je buurt? Ga op pad en doe de speurtocht voor een interactieve, leerzame en leuke ervaring. Wij ontwikkelden de app en hebben genoten van de speelse vormgeving en geavanceerde techniek. Doe jij ook mee?

  • Koppeling ROVA pas online bestellen

    Koppeling ROVA pas online bestellen

    Voorheen werd de klantenservice van ROVA continu gebeld, omdat pasjes verloren waren gegaan. Nu is het mogelijk om online een pas te bestellen, zodat binnen een paar dagen hun nieuwe pas op de mat ligt.