Creatieve front-end developer

Denk jij altijd vanuit het oogpunt van de gebruiker? Heb jij oog voor design én ben je technisch ontwikkeld? Wil jij de vrijheid om zelf te bepalen wat je doet, maar werk je wel graag samen? Dan ben jij misschien wel die ervaren front-end developer die wij zoeken!

Wie zijn wij?
Foster helpt en stimuleert bedrijven en overheden om te groeien richting een duurzame toekomst. Met uitgekiende strategie, fris design, vooruitstrevende digitale technieken, betekenisvolle content én onze bevlogen projectmanagers bieden wij innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.  

Wie zoeken wij?
Je ontwikkelt zelfstandig grafische (web)ontwerpen en werkt deze uit tot complete websites. In een klein, maar zelfsturend en hecht scrumteam, werk je samen met de product owner, front-end developer, back-end developers en een content manager. Als team ontwikkelen wij zeer uiteenlopende online projecten voor allerlei platformen.

Dit breng jij mee
- Je hebt een relevante opleiding op MBO of HBO-niveau
- Je hebt 3-5 jaar ervaring als front-end developer
- Je hebt gevoel voor design en vorm
- Je bezit goede front-end skills zoals Angular, React, JavaScript, HTML5 en Sass (of weet deze snel onder de knie te krijgen)
- Je bent creatief en oplossingsgericht
- Je bent leuk om mee te werken en je communiceert gemakkelijk met collega’s en klanten

 Dit krijg je van ons
- Een jaarcontract voor 32-40 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling
- Marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Aantrekkelijke pensioenregeling
- MacBook Pro
- Een fantastisch team waarin we hecht samenwerken en je volop ruimte krijgt voor ontwikkeling
- Een fijn kantoor op een prachtige plek aan de rand van Zwolle

We willen graag weten wat je komt brengen en waar je blij van wordt. Ben je muziekliefhebber en speel je ook nog een aardig potje tafeltennis? Mail dan zéker je portfolio, CV en motivatie naar Jessica! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van onze projecten en het dagelijkse reilen en zeilen op ons kantoor? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter.

We posten regelmatig berichten, foto’s en video’s. Ook kun je via onze social kanalen makkelijk met ons in contact komen door reacties achter te laten of door een bericht te sturen. Test.